Mary&May Niacinamide Vitamin C brightening mask

Маски за лице 30 броя с ниацинамид и витамин С

40,90 лв.

.

  • Описание
  • Състав
  • Коментари
  • Доставка и връщане

Кутията съдържа 30 листа маски за лице, обогатени с ниацинамид и витамин C, които имат изсветляващ ефект върху кожата. Тези маски са удобни за употреба, тъй като лесно може да се извади по един лист всеки ден. Това не само ги прави удобни, но също така помага за запазване на околната среда, като се намалява количество ненужни отпадъци. Витамин C играе важна роля в избледняването на тъмните петна и хиперпигментацията. Той е мощен антиоксидант, който стимулира производството на колаген в кожата, избледнява пигментните петна и повишава защитата от UV лъчи. В маските се съдържа и ниацинамид, който подобрява неравномерния тен на кожата, я омекотява и помага в борбата с фини линии, бръчки и стягането на порите. Това също така помага за обновяване и възстановяване на повърхността на кожата, предотвратявайки загубата на влага и дехидратацията. Всички съставки в маските са класифицирани като зелени от EWG, освен аромата, който не отговаря на този класификационен стандарт. Продуктът не е тестван върху животни и е проектиран с екологични опаковки.

 

 

Употреба

1.Почистете лицето си и използвайте тонер, за да подготвите кожата.
2.Внимателно поставете маската върху почистеното лице и оставете я да действа за 10-15 минути.
3.След изтичането на времето, отстранете маската и нежно потупайте кожата, разнасяйки останалата есенция по лицето и шията си, докато напълно се абсорбира.

.

* Консултирайте се с опаковката на продукта или се свържете с нас.

Все още няма коментари
Обработка и време за доставка:

Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от skinwin.bg в рамките на работното време на служителите: 10ч. - 17ч (пон.-пет.)

Всички поръчки направени до 12ч. се изпращат на същия ден.

Всички поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия работен ден.


Цена за доставка:

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма “Спиди”, като цената на доставка за поръчки над 100,00 лв. е безплатна, а за поръчки под 100,00 лв., цената е 4.50лв до офис на Спиди и 5.50лв до адрес. В полето за коментар, можете да оставите както данни за фактура, така и други допълнителни условия, с които ние ще се опитаме да се съобразим.


Рекламации при увредена пратка:

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат в следствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на skinwin.bg за завеждане на рекламацията. skinwin.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.