Mary&May Vitamin B, C, E cleansing balm

Почистващ балсам с витамин C, B и E

65,90 лв.

.

  • Описание
  • Състав
  • Коментари
  • Доставка и връщане

Това е почистващ балсам, който премахва грима, мръсотията и мъртвите клетки от кожата. Съдържа витамин C, B и E, които имат антиоксидантен ефект и предотвратяват стареенето на кожата. Формулата разтваря грима и мръсотията при контакт с кожата. Съдържа високи нива на витамин C, B и E, за да почисти кожата, без да я изсушава. Тези витамини работят синергично, за да максимизират антиоксидантната ефективност. Продуктът е дерматологично тестван и не е тестван върху животни.

 

 

Употреба:

1.Вземете малко количество от балсама.
2.Разнесете го по лицето си, използвайки сухи ръце. Започнете от челото, продължете към бузите и брадичката.
3.Масажирайте кожата с нежни движения, фокусирайки се върху зоните, които се нуждаят от почистване.
4.Навлажнете лицето си и изплакнете балсама с леки масажни движения.

х

* Консултирайте се с опаковката на продукта или се свържете с нас.

Все още няма коментари
Обработка и време за доставка:

Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от skinwin.bg в рамките на работното време на служителите: 10ч. - 17ч (пон.-пет.)

Всички поръчки направени до 12ч. се изпращат на същия ден.

Всички поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия работен ден.


Цена за доставка:

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма “Спиди”, като цената на доставка за поръчки над 100,00 лв. е безплатна, а за поръчки под 100,00 лв., цената е 4.50лв до офис на Спиди и 5.50лв до адрес. В полето за коментар, можете да оставите както данни за фактура, така и други допълнителни условия, с които ние ще се опитаме да се съобразим.


Рекламации при увредена пратка:

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат в следствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на skinwin.bg за завеждане на рекламацията. skinwin.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.