COSRX Advanced Snail 96 Mucin Power Essence

Хидратираща есенция с охлюв, за овлажнена и сияйна кожа

46,00 лв.

.

  • Описание
  • Състав
  • Коментари
  • Доставка и връщане

Хидратираща есенция със слуз от охлюв.

Лека есенция, която се абсорбира бързо в кожата, за да и придаде естествен блясък.
Тази есенция е създадена от питателен, ниско стимулиращ филтриран муцин от охлюви, за да поддържа кожата ви овлажнена и сияйна през целия ден.


Есенция предпазва кожата от загуба на влага, като същевременно поддържа текстурата на кожата гладка и здрава. Охлювената слуз е съставка, която е изключително ефективна за хидратиране и успокояване на увредена кожа. Ревитализира увредената кожа и изглажда структурата на кожата.

COSRX е бранд без жестокост, не тества продуктите си върху животни. Продуктите със слуз от охлюви също са създадени 100% без жестокост, без вреда на животните по време на процеса на производство.

 

Употреба:

Почистете и хидратирайте кожата с тонер, изпомпайте есенцията и нанесете с леки потупващи движения, до пълното абсорбиране на продукта.

Използвай след тониране на кожата, като трета стъпка.

*

* Консултирайте се с опаковката на продукта или се свържете с нас.

Все още няма коментари
Обработка и време за доставка:

Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от skinwin.bg в рамките на работното време на служителите: 10ч. - 17ч (пон.-пет.)

Всички поръчки направени до 12ч. се изпращат на същия ден.

Всички поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия работен ден.


Цена за доставка:

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма “Спиди”, като цената на доставка за поръчки над 100,00 лв. е безплатна, а за поръчки под 100,00 лв., цената е 4.50лв до офис на Спиди и 5.50лв до адрес. В полето за коментар, можете да оставите както данни за фактура, така и други допълнителни условия, с които ние ще се опитаме да се съобразим.


Рекламации при увредена пратка:

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат в следствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на skinwin.bg за завеждане на рекламацията. skinwin.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.