ESTHETIC HOUSE CP-1 Peeling Ampoule, 20ml*5pcs

Пилинг ампула за скалп с AHA, BHA и растителни екстракти - комплект 5 броя

26,70 лв.

.

  • Описание
  • Състав
  • Коментари
  • Доставка и връщане

Този киселинен пилинг за скалп представлява деликатна формула, която почиства скалпа ви от замърсявания и бори се с пърхота и сърбежа, докато стимулира растежа на косата и я освежава. С помощта на тази формула се подобрява микроциркулацията на кръвта и се регулира работата на мастните жлези, за да се намали прекомерното омазняване на скалпа. Той има антибактериални и противовъзпалителни свойства. Текстурата на ампулния пилинг включва малки частици, които нежно ексфолират скалпа при масаж, като стимулират и освобождават от натрупаната мръсотия. Приложението му е освежаващо и охлаждащо за скалпа.

 

Употреба: 

  1. Нанесете на влажна коса в скалпа с нежни масажиращи движения. 
  2. Оставете да подейства 5-10 минути, след което изплакнете. 
  3. При нужда нанесете и балсам. 

Използвайте не повече от 1 -2 пъти седмично и избягвайте излагането на слънце след употреба.

.

* Консултирайте се с опаковката на продукта или се свържете с нас.

Все още няма коментари
Обработка и време за доставка:

Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от skinwin.bg в рамките на работното време на служителите: 10ч. - 17ч (пон.-пет.)

Всички поръчки направени до 12ч. се изпращат на същия ден.

Всички поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия работен ден.


Цена за доставка:

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма “Спиди”, като цената на доставка за поръчки над 100,00 лв. е безплатна, а за поръчки под 100,00 лв., цената е 4.50лв до офис на Спиди и 5.50лв до адрес. В полето за коментар, можете да оставите както данни за фактура, така и други допълнителни условия, с които ние ще се опитаме да се съобразим.


Рекламации при увредена пратка:

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат в следствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на skinwin.bg за завеждане на рекламацията. skinwin.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.