ESTHETIC HOUSE CP-1 Raspberry Treatment Hair Vinegar Rinse 500ml

Балсам за коса с 5% малинов оцет и растителни екстракти

32,00 лв.

.

  • Описание
  • Състав
  • Коментари
  • Доставка и връщане

Този балсам за коса има pH 5.5, който помага за затваряне на косъма и укрепване на косата. Той е подходящ за повредена коса без блясък, суха коса и коса с пърхот. Балсамът възвръща блясъка на косата, заздравява я и има приятен малинов аромат. Подходящ е за всеки тип коса.

 

Употреба: 

Нанесете върху почистена и измита с шампоан коса. Оставете да подейства 2-3 минути и изплакнете с вода. 

Не разреждайте, текстурата на продукта е течна.

.

* Консултирайте се с опаковката на продукта или се свържете с нас.

Все още няма коментари
Обработка и време за доставка:

Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от skinwin.bg в рамките на работното време на служителите: 10ч. - 17ч (пон.-пет.)

Всички поръчки направени до 12ч. се изпращат на същия ден.

Всички поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия работен ден.


Цена за доставка:

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма “Спиди”, като цената на доставка за поръчки над 100,00 лв. е безплатна, а за поръчки под 100,00 лв., цената е 4.50лв до офис на Спиди и 5.50лв до адрес. В полето за коментар, можете да оставите както данни за фактура, така и други допълнителни условия, с които ние ще се опитаме да се съобразим.


Рекламации при увредена пратка:

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат в следствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на skinwin.bg за завеждане на рекламацията. skinwin.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.