PURITO Pure Vitamin C Serum

Серум с витамин С и хиалуронова киселина

41,95 лв.

.

 

  • Описание
  • Състав
  • Коментари
  • Доставка и връщане

PURITO Pure Vitamin C Serum съдържа 5% витамин С и 89% хиалуронова киселина, които формират основните компоненти. Този серум намалява пигментните петна, белези от акне с помощта на витамин C и ниацинамид. Хиалуроновата киселина и витамин Е доставят на кожата дълбока хидратация. Коренът от женшен и екстрактът от куркума подобряват еластичността на кожата, така че бръчките да бъдат сведени до минимум. Стабилизаторите предотвратяват преждевременното окисляване на витамин С. Точно заради това серумът е в тъмнокафява бутилка, която предпазва съставките от слънчевата светлина. След нанасянето може да има леко изтръпване, поради естеството на чистия витамин С. Това е естествен феномен, причинен от разликата в нивото на pH на кожата и витамин С. За чувствителна кожа се препоръчва използването на тонер и овлажнител веднага след прилагането на витамин С. Може да се използва през деня, но препоръчваме да нанасяте слънцезащитен крем след витамин С. Не използвайте този продукт заедно с химическите ексфолиращи съставки като АНА, БНА и Ретинол. Ако сте с чувствителна кожа препоръчваме първо да нананесете по- малко количество и да регулирате постепенно коичеството на приложението.

 

 

Указание за употреба:

1. Нанесете на лицето 2-3 капки на почистена кожа
2. Потупайте, докато серумът се абсорбира напълно

 

 

х

* Консултирайте се с опаковката на продукта или се свържете с нас.

Все още няма коментари
Обработка и време за доставка:

Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от skinwin.bg в рамките на работното време на служителите: 10ч. - 17ч (пон.-пет.)

Всички поръчки направени до 12ч. се изпращат на същия ден.

Всички поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия работен ден.


Цена за доставка:

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма “Спиди”, като цената на доставка за поръчки над 100,00 лв. е безплатна, а за поръчки под 100,00 лв., цената е 4.50лв до офис на Спиди и 5.50лв до адрес. В полето за коментар, можете да оставите както данни за фактура, така и други допълнителни условия, с които ние ще се опитаме да се съобразим.


Рекламации при увредена пратка:

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат в следствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на skinwin.bg за завеждане на рекламацията. skinwin.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.