HEIMISH all clean balm 120ml

Почистващ балсам за премахване на грим

40,95 лв.

.

  • Описание
  • Състав
  • Коментари
  • Доставка и връщане

Heimish All Clean Balm е мултифункционален балсам за почистване, съдържащ естествено ароматно масло, което го прави идеален за премахване на грим, включително водоустойчив грим. Балсамът се разтапя при контакт с топлина и се превръща в масло, което лесно почиства кожата от замърсявания. След контакт с вода, се превръща в млечна текстура, която оставя кожата чиста и хидратирана. Формулата на балсама е обогатена с хипоалергенни съставки, включително масло от ший, цитрусови плодове, растителни екстракти и бели цветя, които подхранват и омекотяват кожата. Той е подходящ за всеки тип кожа, включително за чувствителна кожа, и може да се използва ежедневно.

 

Употреба:

1.Използвайте включената шпатула, за да нанесете малко количество балсам върху лицето си.
2.Разнесете балсама по лицето си, използвайки сухи ръце, започвайки от челото, бузите и брадичката.
3.Масажирайте балсама с пръсти върху зоните, които се нуждаят от почистване или масаж.
4.Навлажнете лицето си и измийте грима с нежни масажни движения.
5.Изплакнете обилно с топла вода, за да отстраните останалите продукти от лицето си.

 

 

 

 

 

x

* Консултирайте се с опаковката на продукта или се свържете с нас.

Все още няма коментари
Обработка и време за доставка:

Поръчките и запитванията от страна на клиентите се обработват от skinwin.bg в рамките на работното време на служителите: 10ч. - 17ч (пон.-пет.)

Всички поръчки направени до 12ч. се изпращат на същия ден.

Всички поръчки направени след 12ч. се изпращат на следващия работен ден.


Цена за доставка:

Всички поръчки се изпращат с куриерска фирма “Спиди”, като цената на доставка за поръчки над 100,00 лв. е безплатна, а за поръчки под 100,00 лв., цената е 4.50лв до офис на Спиди и 5.50лв до адрес. В полето за коментар, можете да оставите както данни за фактура, така и други допълнителни условия, с които ние ще се опитаме да се съобразим.


Рекламации при увредена пратка:

Задължение на клиента (получателя) е да отвори доставената пратка в момента на нейното получаване, в присъствие на куриера, и да провери за щети по пратката или липси от нейното съдържание, които се дължат в следствие на транспортирането.

Рекламация за увредена пратка се прави в момента на получаване на пратката и в присъствието на куриер, с който се попълва констативен протокол в три еднообразни екземпляра. Констативният протокол е задължителен за валидността на покритите от застраховката щети и липси по пратката. Клиентът (получателят на пратката) е длъжен да изиска оригинала и копие от протокола, след което да се свърже с представител на skinwin.bg за завеждане на рекламацията. skinwin.bg се ангажира с безплатна подмяна на повредения/липсващия артикул или възстановяване на заплатената от клиента сума, само след предоставянето на протокола от страна на клиента.